Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" (Враца) отива в Русе за три точки

Отборът на "Ботев" (Враца) гостува в Русе на местния на "Дунав" в последен мач от есенния полусезон на "Б" професионална футболна група. Двубоят е утре от 14:30 часа. Врачани тръгват за мача днес и ще нощуват в крайдунавския град

"Отиваме в Русе за победа, въпреки че и домакините имат нужда от нея и ще са мотивирани да я постигнат", заяви старши-треньорът на "Ботев" Тодор Гарев.

"Срещат се два отбора с традиции във футбола. Вярвам, че ще стане оспорван двубой и дано победителите да сме ние", допълни наставникът. Гарев уточни, че познава добре играта на "Дунав", тъй като някои от футболистите са се състезавали и за врачанския тим.

"Надявам се, че ще играем добре, както в последните мачове на чужд терен и ще се завърнем във Враца с трите точки."

Старши-треньорът на "Ботев" съобщи, че с леко резтежение на бедрото е Тихомир Найденов, но бранителят ще бъде възстановен до събота. След изтърпяно наказание в отбора се завръщат Васил Велев и Симеон Мечев. Младежкият национал Радослав Цонев вече няма да играе за врачани, тъй като полузащитникът се е завърнал в родния си клуб "Левски".

Съдийската комисия при БФС гласува доверие на Димитър Желязков от Силистра за мача "Дунав" (Русе)-"Ботев" (Враца). В бригадата са още асистентите Траян Енчев от Варна и Мариян Хараланов от Търговище, както и четвъртият арбитър Мирослав Михайлов от Плевен.
По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени