Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Коледен волейболен турнир в Белоградчик

Снимка: РАДИО ВИДИН

Късно снощи приключи 10-ия юбилеен коледен турнир по волейбол в Белоградчик. По традиция той се организира в СОУ "Христо Ботев", но се превръща в едно от най–вълнуващите спортни събития за любителите на този спорт в града. Турнирът се игра в две групи – 7-9 клас и 10-12 клас, като в тази група играе и сборният отбор на града.

"Лично аз много се радвам, че успяхме да се съберем толково много хора и да направим този турнир.", каза в началото на церемонията по награждаването треньорът по волейбол Красен Христов.

Наградите на победителите връчи кметът Борис Николов. В приветствието си към състезателите и публиката той обяви започването на строителството на спортните съоръжения в града, което предизвика бурни аплодисменти. В горната група на първо място се класира сборният отбор, следван от 12, 10 и 11 клас. При малките купата грабна отборът на 9 клас. След тях се наредиха 8 и 7 клас. Директорът на училището Цецка Нешева награди най–добрите играчи Християн Георгиев и Цветомир Ангелов с грамоти и материални награди.

По публикацията работи: Иванка Петрова
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени