Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ботев" без задължения за Новата година

Снимка: Радио ВИДИН

Ръководството на врачанския "Ботев" разчисти задълженията, които имаше към футболисти и треньори и ще започне Новата 2014 година на чисто, похвали се председателят на управителния съвет на ПОФК "Ботев" Николай Иванов. Последни по няколко месечни възнаграждения получиха треньорите от детско-юношеската школа на вторидивизиония клуб. Така управата на врачани дължи само заплатите за декември, които ще бъдат погасени по график към края на първия месец от следващата година.

По отношение на бъдещето на футболния клуб, кметът на Враца Николай Иванов, който е и председател на управителния съвет, е категоричен, че няма да има тежки дни:

"Много местни бизнесмени се отзоваха, но техните възможности не са достатъчни. Само с това и с финансовата подкрепа на общината за сега не можем да мерим сили с отборите от "А" група. Несъвпадането на целта с готовността за постигането й доведе до известен срив, но сме готови за старт на подготовката и дано тя да бъде такава, че да заемем едно нормално място, което ни се полага и да бъдем един от водещите отбори от втори ешалон- това е целта, която си поставяме"- каза Николай Иванов. 

По публикацията работи: Жоро Александров
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна