Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Music Point представя новия албум на Pharrell

Снимка: Дневник
Последният албум на даровития артист и продуцент от Вирджиния излезе през 2006-а и тогава критиката не беше във възторг. Осем години по-късно Pharrell e отново с пакет от песни и сега оценките са от 5 и половина до отлични. Слушането на GIRL e едно от най-позитивните преживявания и в петък в предаването на програма Хоризонт за радио хитовете на Америка и Великобритания можете да чуете ревюто на албума, както и част от някои от изпълненията в него.

Няма как да избягаме и от актуалния сингъл на Pharrell, който чупи рекорди по престой на номер едно в еърплей класацията на Великобритания.

Не пропускайте предаването, за да си спомните за една от звездите на 90-те, която става на 52 години през уикенда. В 90-те ще ви отправи и ретро чарта с електронния саунд, зарибявал британците по това време преди 24 години.

В предаването водещият Младен Петков ще ви разкаже и за едно писмо, което наскоро разбуни духовете в музикалната индустрия.

Настройте се на вълните на Хоризонт, за да чуете още One Republic, Lorde, Chris Brown и свежи заглавия от Foxes, Tiesto и Kamrin.

Music Point – петък от 19 по "Хоризонт".


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени