Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Красимир Балъков: Единствената цел пред "Литекс" е победата

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Единствената цел пред "Литекс" е победата, заяви старши треньорът Красимир Балъков преди двубоя от Лига Европа срещу унгарския "Дьошдьор". Двата тима се срещат утре от 20:45 на Градския стадион в Ловеч. Двубоят ще предаваме пряко по програма "Хоризонт". 

Ние нямаме друга цел освен победата. Очаквам да влезем в този мач, така както влязохме в предишния - агресивно, със спазване на тактическите задачи и още в самото начало да решим мача. Важно е да отбележим гол, за да получим самочувствие, но ако не се получи, трябва да имаме търпение, защото това са турнирни двубои и имаме още един мач в Унгария. Все пак се надявам да победим в първия мач и да си осигурим преднина, която да ни даде спокойствие за реванша, заяви още Балъков.

Той допълни, че няма кадрови проблеми за двубоя срещу "Дьошдьор", а единственият проблем може да се окажат атмосферните условия. През последното денонощие в Ловеч паднаха 22 литра на кв. м. От "Литекс" полагат усилия теренът на Градския стадион в Ловеч да бъде в добро състояние за мача.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна