Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Весела Драганова: Присъединяваме се към Бареков заради промяната

Снимка: БГНЕС

Партията на българските жени влиза в коалиция с "България без цензура" заради идеите, заяви в предването "12+3" Весела Драганова

Партията от самото си създаване през 1997-а година е афиширала, че тя е в дясното пространство и център. 2001-ва година ние застанахме зад Симеон Сакскобургготски като нов проект, който идва да замени статуквото. Аз считам, и моите колеги, че тази промяна е в лицето на господин Бареков и ББЦ. Точно затова заради тяхното направление, заради новите идеи, заради промяната, ние се присъединяваме към Коалиция ББЦ.

Не е самоцел непременно партията да има представител в парламента, по-скоро да покажем идеите си, които искаме да прокарваме.

Места в листите за Партията на българските жени ще има, но дали се виждам в парламента или не, не желая да избързвам. Това ще решат българските граждани. Всички тези, които решат да гласуват и ми позволете да апелирам, наистина да го направят, за да се отчете електоралната тежест на всеки гражданин и да могат да влязат повече формации в българския парламент. Нещата ще бъдат различни, ако 4-5 формации влязат, а не само 3.

Интервюто на Даниела Големинова с Весела Драганова можете да чуете от звуковия файл.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна