Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Емил Димитров-Ревизоро: Ще извадя много контрабандни цигари, които се произвеждат и продават в България

Снимка: БГНЕС

Емил Димитров-Ревизоро, който е кандидат-депутат от коалиция "Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО", подчерта, че представлява ВМРО и припомни, че за четвърти път представлява тази формация като кандидат-депутат, миналата година и тази година по волята на жителите на Варна.

Варна има големи проблеми с Черноморието, с туризма, с ремонта на моста... Много се притеснявам, че за пореден път изборите няма да са конкурс на идеи, на предложения, на програми, а конкурс на портфейли. Надявам се този път МВР да не гледа безучастно, както на изборите преди два месеца, този много сериозен проблем купуването на гласове.


На въпрос как оценява ролята на Ваньо Танов като директор на митниците, Димитров отговори: Дупката в бюджета да виждате някой да я е запълнил?! Тази цялата манипулация, че има огромна контрабанда и за два месеца ще бъде преборена... Аз смятам по време на изборната кампания да извадя много кутии с цигари, които в момента се произвеждат и се продават в България, за да видим президентът и неговият екип, който е назначил в Министерския съвет, какво е направил за този почти един месец, ще станат два, докато върви кампанията.

По повод идеята за обединение на Агенция "Митници" и НАП, Емил Димитров коментира, че и в момента НАП и митниците са обединени, ръководи ги министърът на финансите, има и ресорен заместник-министър. Смяната на табелките по никакъв начин няма да промени работата!

Интервюто на Снежана Иванова с Емил Димитров-Ревизоро можете да чуете от звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна