Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Изберете музиката в Music Point и поздравете своите приятели

Вече сме в третата си година в ефира на Българското Национално Радио. Всяка седмица ви представяме актуалните хитове на Съединените Щати и Великобритания. Понякога ви пускаме и специални издания като се стараем да покрием максимално повече от аспектите на популярната музка. Имали сме предавания за денс, за ретро от 80-те, от 90-те, рок, арендби, но до сега не сме имали шоу, което да илюстрира ВАШИТЕ музикални влечения.

Следващата седмица MusicPointви дава възможност да сътворите плейлиста на предаването. Кажете ни какво искате да слушате и може да го пуснем. Имаме само 20 песни на разположение, така че сигурно няма да може да пуснем всичките ви желания и тези, които ни пишат най-първи ще имат предимство.

Мюзик Пойнт с вашите музкални желание предстои и очакваме да ни пишете какво искате да чуете и кого искате да поздравите. Пишете ни във www.facebook.com/musicpointshow. Поръчвайте поздрави до 12 септември, а специалното предаване ще бъде на 19 септември. 

Иначе и тази седмица имаме с какво да ви привлечен – среща от близо с Иво Делиев - българин, който живее в един от най-приятните квартали на Чикаго. Той ни разказва за готините места и си спомня за своята радио кариера в България. В момента Иво, освен мениджър в световноизвестна верига за дрехи се занимва и с музика. Ще го чуем и в това му амплоа.

Освен това EdSheeran, IggyAzalea, SamSmithи силното ново предложение от CalvinHarris.

Music Point – петък от 19 по Хоризонт.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени