Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Александър Томов: ЦСКА подкрепя акцията на МВР за противодействие на "черното тото"

Александър Томов: ЦСКА подкрепя акцията на МВР
Снимка: БГНЕС

ЦСКА подкрепя акцията срещу "черното тото". Футболът трябва да е чист от такива неща. Всичко трябва да се решава на зеления терен, а не около него. Всичко останало е недопустимо. Не съм се чувал с Тунчев, но разчитаме на него, това заяви пред президентът на ЦСКА Александър Томов във връзка с провежданата от МВР акция за противодействие на "черното тото", при която бяха арестувани 9 души.

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов не поставя под съмнение честността на своя футболист Александър Тунчев, който според непотвърдена информация е сред задържаните от МВР .

Вярвам в него и разчитам на него. Иначе по принцип подкрепям акцията, защото такива неща не трябва да се случват във футбола ни, казаМладенов.

Собственикът на "Лудогорец" Кирил Домусчиев също подкрепи действията на МВР. Изразявам подкрепата си към действията на органите на МВР. Твърдо такава акция е необходима, за да се прочисти футболът ни. Ние от "Лудогорец" нямаме никакви притеснения. Ако правехме такива работи, едва ли щяхме да завършим наравно със "Славия" и "Локомотив" (София) например, аргументира се Домусчиев.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени