Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ивайло Петев иска среща с Любослав Пенев

Ивайло Петев
Снимка: БГНЕС

Новият ни национален футболен селекционер Ивайло Петев ще иска среща с предшественика си Любослав Пенев. "Безкрайно уважавам Любо Пенев и най-вероятно ще се срещнем", каза Петев, след като взе участие в турнира на малки вратички на комплекс "Царско село".

Петев се надява до средата на януари да е ясна програмата на националния отбор. Селекционерът настоява за организиране на поне една контрола преди евроквалификацията с Италия в края на март. "До 12-13 януари ще стане ясна програмата за следващите месеци в националния отбор. До тогава ще е ясно дали ще има контрола преди евроквалификацията с Италия през март. Ще настоявам за мач срещу класен отбор, въпреки че няма официална дата за контроли", коментира Петев.

Новият треньор на националите не възнамерява да разчита на чужденци с български паспорти на този етап, което означава, че халфът на ЦСКА Маркиньос отпада от състава. "Няма да разчитам на чужденци с български паспорт на този етап. По отношение на Бербатов - не съм се виждал с него, няма нищо ново по тази тема", каза още Ивайло Петев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна