Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Жуниор Кайсара се присъедини към "Лудогорец" в турския курорт Белек

Жуниор Кайсара
Снимка: БГНЕС

Десният бек на футболния "Лудогорец" Жуниор Кайсара направи тази сутрин първата си за 2015 година тренировка с отбора. Бразилецът пристигна в Белек буквално часове по-рано след дълъг полет от Сао Паоло през Истанбул. Кайсара получи разрешение от клубното ръководство да се включи в подготовката по-късно заради неотложни семейни проблеми в родината си.

"Очаквам да направим добра подготовка, която да ни помогне в битката за титлата. Надявам се, че отново ще станем шампиони и ще постигнем поредния пробив в европейките клубни турнири", коментира Жуниор Кайсара, пред клубния сайт.

Днес "Лудогорец" има две тренировки във футболния комплекс "Титаник Делукс". Първата започна в 10,00 ч. и продължи час и половина. Второто занимание стартира в 17,30 и ще се състои на осветление.

Междувременно ръководството на Лудогорец в лицето на изпълнителния директор Ангел Петричев и треньора Георги Дерменджиев имаха среща с мениджърската агенция, която организира лагерите на тима. На нея бяха финализирани преговорите за организацията на петте контролни мача, които "орлите" ще изиграят по време на втората част от зимната подготовката в Испания.

"Лудогорец" ще обяви имената на съперниците в неделя.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна