Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пътешествия в Мексико и Оман

| обновено на 24.02.15 в 12:54 БНР Новини
6
Храмът на Пернатия змей Кукулкан в Чичен Ица
Снимка: Личен Архив
Хората, които ми гостуват в това предаване, са в плен на една магия, подвластни са на любовта към пътешествията, която и аз споделям.
Те са били в студиото и по-рано, но това беше твърде отдавна. Привидно нямат нищо общо с телевизионното изкуство и журналистиката, но това е само на пръв поглед. Елена Радулова работи в едно от чуждестранните посолства в България, а нейният съпруг Иван Стефанов в печатницата на Българската народна банка. Но не техните професии, колкото и да са интересни са причина да ги поканя днес в студиото, а както вече споменах, любовта им към пътешествията и приключенията - над и под водата.
Елена Радулова, Симеон Идакиев и Иван Стефанов
Винаги когато могат, те се отправят към места в тропическите морета, прочути в цял свят с красотата и богатството от живот, което крият под водната повърхност. И ловуват, но не риби, а кадри. Гледах част от заснетите видеоматериали, които са чудесни, но тъй като сме радиопрограма в това предаване вие имате възможността да чуете част от техните преживявания на сушата. Което, както ще се убедите, е не по-малко интересно, защото става дума за екзотични за нас страни като Мексико и Оман.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени