Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Дерменджиев: Ще отстраним "Литекс" за купата

Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев вярва, че неговият отбор ще излезе краен победител в мачовете с "Литекс" от четвъртфиналите на турнира за Купата на България. Първият мач е утре в Ловеч.

Това е турнирен двубой, който няма нищо общо с мачовете от "А" група, каза Дерменджиев пред клубния сайт.

Срещата идва няколко дни след шампионатния сблъсък с този тим, но двата мача нямат нищо общо. В момента аз и моите футболисти мислим само за двубоя в Ловеч. Вярвам, че ще постигнем добър резултат в сряда, допълни треньорът.

Той призна, че е възможно да бъдат направени промени в основния състав за мача в сряда в сравнение с шампионатната среща, която шампионите загубиха с 0:1.

Да, ще има някои промени. Ще ги видите по време на срещата. Въобще не мисля за домакинството на "Левски" в неделя. Сега имаме труден двубой с "Литекс" и всички сме се съсредоточили към него.

Няма да коментирам съперниците ни, нито резултатите им. Винаги ме е интересувало единствено как се представя "Лудогорец".

Групата на "Лудогорец" замина за Севлиево във вторник сутринта. Тимът по традиция ще остане на лагер в близкия до Ловеч град. Георги Дерменджиев е предвидил една тренировка във вторник, която ще се проведе на стадион "Раковски" в Севлиево.

Първия четвъртфинал за Купата на България срещу "Литекс" пропуска румънският защитник Козмин Моци. Той бе изгонен след два жълти картона в мача за първенство между двата отбора миналата събота.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна