Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Дерменджиев: Вече наблюдаваме футболисти за нова селекция

Георги Дерменджиев: Вече наблюдаваме футболисти за нова селекция
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Клубът работи в дългосрочен план, като вече е изготвена предварителна програма за зимната подготовка. Спортно-техническото ръководство наблюдава и нови футболисти за селекция през лятото, това заяви пред журналисти старши треньорът на „Лудогорец“ Георги Дерменджиев. „Лудогорец“ стартира в плейофите с домакинство на „Ботев“ (Пловдив) в неделя.

Навлизаме в решаващата фаза от шампионата. Играем с "Ботев". Всички мачове трябва да ги изиграем на 100 процента. Вече противниците като качество са малко по-различни. Трябва пълна мотивация и да подхождам крайно концентрирано към всеки един мач. "Ботев" е в шестицата и ще играе освободено. Срещу "Локомотив" Пловдив и ЦСКА играха много добре. Подхождаме с определен респект към тях. Всеки един отбор от шестицата може да направи така, че да вземе победа.

Винаги съм вярвал на футболистите, разчитал съм на тях и съм знаел, че те ще достигнат нивото, което ще ни позволи да побеждаваме. Сега настроението е по-добро заради първото място, но отговорността също е по-голяма, тъй като трябва да се задържи тази позиция, допълни треньорът.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна