Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Наказаха "каратиста" Козмин Моци за един мач

Козмин Моци
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз наказа защитника на "Лудогорец" Козмин Моци за един мач, заради грубото нарушение срещу Стефан Николич от ЦСКА в мача за първенство между двата отбора. Ето всички решения от днес на комисията:

Полуфинали Купа "България"       
С предупреждения - 13 състезатели       

ПО ДОКЛАД
За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22 - ДК наказва  ПФК "Левски" гр. София с имуществена санкция в размер на 2000 лева. ДК задължава ПФК "Левски" гр. София да възстанови щетите на стадион "Лудогорец-Арена" гр. Разград съобразно чл.38, ал.1 от ДП.
Отложено за разглеждане нарушение от 24 кръг "А" ФГ между отборите на ПФК "Лудогорец" - ПФК "ЦСКА" за груба игра, на основание чл. 22, ал. 1, б. В, колонка 2 ДК наказва Козмин Йосиф Моци, състезател на ПФК "Лудогорец" гр. Разград със спиране на състезатели права за 1 среща и глоба в размер на 300 лв.

U - 17
ПО ДОКЛАД
За нанасяне на обида на длъжностни лица, на основание чл. 34, ал.1, т.2 ДК наказва Виктор Михайлов - треньор на ПФК "Локомотив" София с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 3 срещи и глоба в размер на 125 лв.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна