Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на „Лудогорец“: Не ни трябват нови играчи

Георги Дерменджиев
Снимка: БГНЕС

Треньорът на „Лудогорец“ Георги Дерменджиев заяви, че към момента не се нуждае от нови играчи. В последните дни се заговори, че тимът от Разград иска да привлече бившия голмайстор на ЦСКА Жуниор Мораес, но Дерменджиев отрече подобна възможност.

И друг път съм го казвал, на този отбор не са му необходими нови футболисти, заяви Дерменджиев на пресконференция преди гостуването на „Литекс“ в неделя.

Очаквам един доста труден мач, на мача от турнира за Купата на България имахме много добър резултат и се надявам той да не ни изиграе лоша шега. Предполагам, че и схемата на игра на Красимир Балъков и футболистите така ще бъдат подредени, че да може да извлече максималното, каза Дерменджиев.

Той добави, че „Литекс“ е един отбор, който се движи добре, добре затваря, има силна контраатака. По думите на Дерменджиев за този мач няма да прави големи промени в състава, на този етап всички футболисти на „Лудогорец“ са добре, единствено нападателят Юнес Хамза има проблем.

След като се върнахме от зимната подготовка Хамза беше с националния отбор и след това лекува две контузии и затова е настрани. Това е истината за него, отбеляза Дерменджиев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна