Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мартин Камбуров: "Локомотив" има място в "А" група

Мартин Камбуров
Снимка: БГНЕС
Голмайсторът на "Локомотив" (Пловдив) Мартин Камбуров получи наградата за футболист №1 на 25-ия кръг. В него нападателят вкара два гола за победата на тима с 4:0 над "Марек" и събра повече гласове от Карлос Фонсека от "Славия" и съотборника си Винсент Карагерен.

Трябват ни точки, за да си гарантирам оставянето в групата. Цял Пловдив, а и обществеността заслужава "Локомотив" да остане в "А" група и ние ще направим всичко възможно, за да постигнем целта си, заяви Камбуров по време на награждаването в Пресклуб "България".

Има доста отбори като нас. Ние сме от една година така и трябва да се абстрахираме. Благодаря на всички момчета и отборите в клуба, които работим в тази обстановка и се справяме. На мен също ми е притеснително и се надявам нещата да се оправят и да задържим повечето си футболисти. Защото ще ни бъде много по-трудно, ако започнем другият сезон без част от тях. Аз искам да остана в "Локомотив" и да играя за клуба, но всички се надяваме да има някакво положително развитие, каза още Камбуров.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна