Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Аниете: Искам Купата на България

Антонио Аниете
Снимка: БГНЕС

Купата на България е много важен трофей за привържениците на "Левски" и футболистите са длъжни да я спечелят, категоричен е испанският нападател на "сините" Антонио Аниете. Той обяви, че играчите на Стойчо Стоев ще направят всичко по силите си за победа във финала срещу "Черно море", което ще им отвори вратите към нещо още по-значимо - европейските клубни турнири.

Трябва да вземем Купата! След това ще ни предстои участие в Лига Европа, а това е шанс да направим нещо още по-значимо. Стадионът в Бургас е добър за игра, а освен това дава предпоставки за добра футболна атмосфера. При нас напрежение със сигурност няма, но ние осъзнаваме колко важен е този мач не само за клуба, а и за привържениците. Трябва да победим, нищо повече, каза испанският нападател, който днес бе награден за Футболист №1 на месец април.

Признанията към мен ме карат да се чувствам много щастлив, а това ме кара да хвърлям още повече усилия в мачовете. Чувствам се добре в "Левски" и бих искал да остана тук, но по тази тема ще говорим след мачовете до края на сезона. Просто трябва да се концентрирам върху това, което предстои. Идеята е и двамата с Мигел да останем тук. Много неща ме впечатляват в "Левски" и много неща ми харесват. Това наистина е отборът на народа, защото да бъдеш фен на "Левски" се предава от баща на син, от поколение на поколение, добави той.

В началото на сезона имахме един доста несполучлив период, но подготовката в Анталия ни промени. След нея играем по-добре. Сега съдбата ни зависи от самите нас и искаме да печелим, завърши Аниете.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени