Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ина Ананиева: Това бе един чудесен старт за европейските игри

Ина Ананиева: Това бе един чудесен старт за европейските игри
Снимка: БФХГ

По една българска роза получиха гимнастичките от националния ни ансамбъл след завръщането си от Световната купа в Ташкент. В столицата на Узбекистан възпитаничките на Ина Ананиева в състав Ренета Камберова, Цветелина Стоянова, Цветелина Найденова, Михаела Маевска и Християна Тодорова спечелиха два златни и един сребърен медал.

Това бе един чудесен старт за Европейските игри. Знаете, че следващото ни голямо състезание е след точно три седмици в Баку. Всички силни отбори ще участват в Баку. Дори и Беларус, заяви старши треньорът Ина Ананиева. Надявам се това да са златните съчетания за тази година. На обръч и бухалки взехме оценка 18, която до сега никога не сме получавали. Смятам, че това е един много добър старт, допълни Ананиева.

Всички сме много щастливи. Имаме надежди за бъдещето за още повече медали. Удовлетворени сме от работата, която свършихме. Доволни сме от това, че съчетанията ни бяха харесани, както от съдиите, така и от публиката. Надяваме се да се върнем със същия пакет медали и от европейските игри, заявиха Християна Тодорова и Ренета Камберова.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна