Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ермин Шиляк изведе "Ботев" (Пловдив) на първа тренировка

Ермин Шиляк
Снимка: БГНЕС

Новият старши треньор на футболния "Ботев" (Пловдив) Ермин Шиляк направи първата си тренировка начело на "жълто-черния" тим. Часове след като пристигна в Пловдив и бе официално представен на поста, 42-годишният наставник изведе футболистите в дебютното си занимание четири дни преди пловдивското дерби от 3-тия кръг в първенството, пишат от отбора на официалния си уебсайт.

В първата си среща с отбора Шиляк организира двустранна игра на скъсен терен, в която да се запознае отблизо с играчите, които ще ръководи в шампионата на "А" група. Пълноценно участие в тренировката взеха всички футболисти, с изключение на Мариян Огнянов и Даниел Златков, които се готвеха на облекчен режим отделно от основната група.

Плеймейкърът на "Ботев" пропусна кошмарната загуба от "Монтана" заради възпален нерв, който поставя под въпрос участието му и в предстоящата среща с градския съперник "Локомотив".

Докато "канарчетата" имаха заниманието си на тренировъчно игрище, на съседния терен на клубната база юношите до 19 години направиха спаринг с представителния тим на "Несебър".

На вратата на младежкия тим в проверката застана Валентин Галев, който се възстановява от контузия в рамото, която му попречи да бъде на разположение в първите два кръга от първенството.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна