Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Милан" се класира за четвъртия кръг на турнира за купата на Италия, "Киево" отпадна

"Милан"
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Милан" се класира за четвъртия кръг на турнира за купата на Италия по футбол след домакинска победа с 2:0 над "Перуджа". Мачът бе първи официален за новия треньор на "росонерите" Синиша Михайлович. Сърбинът обаче не остана доволен от играта на своя отбор, който не вложи максимум усилия срещу непретенциозния съперник.

Кейсуке Хонда вкара първия гол в 10-ата минута, а Луис Адриано вкара втори гол в 28-ата минута в официалния си дебют за "Милан". Гостите от "Перуджа" завършиха с 10 души след червен картон на Давиде Ланзафаме в 65-ата минута.

Не ми хареса настройката на играчите за мача. След червения картон дори не опитахме да вкараме нов гол. Владеехме топката, но това не е достатъчно. Винаги трябва да играем на максимума и да опитваме да вкараме гол, коментира Синиша Михайлович.

Елитният "Киево" приключи участието си в турнира след изненадваща загуба от "Салернитана" с 0:1 след продължения. Андреа Бово реализира в последната минута на продълженията и класира нискоразредния "Салернитана" напред в турнира.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна