Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА: Бранеков няма да ходи в "Левски"

Александър Бранеков
Снимка: БГНЕС

Вторият капитан на ЦСКА Александър Бранеков няма намерение да ходи във вечния съперник "Левски", увериха от ръководството на "червените".

Защитникът води преговори с "Левски" през лятото, но избра да се завърне в родния си клуб ЦСКА. Днес отново плъзна слух, че Бранеков ще акостира на "Герена".

От ЦСКА опровергаха "новината" със специално съобщение на клубния сайт, в което се казва:

Армейци, от няколко месеца насам срещу нашия любим отбор се водят изключително масирани и целенасочени медийни атаки, целящи да разклатят стабилността и спокойствието в клуба.

Днес за пореден път беше написана поредната "новина", имаща за цел единствено да наруши климата в отбора и да притесни милионите армейски сърца. Армейци, искаме да ви уверим, че Александър Бранеков няма абсолютно никакво намерение да напуска родния си клуб, за да отиде в "Левски".

Александър, както и всички момчета в отбора, са изключително щастливи, че играят за толкова велик клуб и дори и за миг не си помислят за напускане.

Невъзможно е да публикуваме опровержения за всяка една "новина", която бива пускана срещу клуба, затова искаме да ви призовем да четете само и единствено официалния сайт на ЦСКА, в който винаги ще намерите най-точната и най-актуална информация.

Нека в този изключително труден момент да се обединим и да покажем на всички какво означава ЦСКА - преданост, любов, вечност.

В неделя всички на стадиона, защото ние имаме нужда от вас!

Самият Бранеков също опроверга информацията със съобщение на профила си във фейсбук:

За всички, които ме питат дали ще ходя в Левски (днес някой "специалист" реши да препише новината от лятото), казвам, че няма нищо вярно и няма да ходя в "Левски"! Ако исках да съм там, преди 3 месеца щях да съм отишъл...!


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна