Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Атака": Сидеров и Чуколов са били блъскани и заплашвани от полицаи

| обновено на 10.10.15 в 15:19
Снимка: БГНЕС

След информацията за досъдебно производство за хулиганство, образувано след скандал с участието на депутати от "Атака", от партията разпространиха позиция, че лидерът Волен Сидеров и заместникът му Десислав Чуколов са били блъскани и заплашвани от полицаи в центъра на столицата. 
В текста се обяснява, че народните представители са предизвикали проверка след получена информация за продажба на контрабандни стоки и наркотици в близост до сградата на НАТФИЗ. От партията заявяват, че двамата първо са нападнати от собствениците на магазина, след това от 20 видимо дрогирани и пияни младежи, подстрекавани от полицията.
От "Атака" предупреждават, ще съдят всички, които тиражират клевети по адрес на Сидеров и Чуколов.
Минути преди 15 ч. в Съдебната палата започна брифинг на главния секретар на МВР, софийския градски прокурор и говорителя на обвинението. Там изненадващо се появи Волен Сидеров, който  отправи обвинения към органите на реда, че покровителстват продажбата на наркотици и цигари без бандерол. Според депутата, действията на властите в този момент са целенасочени , за да се урони престижа му в предизборната кампания 

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени