Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

King Automatic с втори концерт в София в съботната вечер на 17 октомври

БНР Новини
King Automatic & Теа Сожа от Voodoo Rhythm Records позират с БНР
Снимка: Цветан Цветанов

Колкото повече, толкова повече, както е казал поетът. В края на размазващия си концерт в *Mixtape 5*, B-Side многоръкият рокендрол-Шива от Нанси King Automatic обяви, че утре (или вече днес), събота, 17 октомври, лето Господне две хиляди и петнайсето, след филма на Марк Литлър Voodoo Rhythm: The Gospel Of Primitive Rock’n’Roll (част от програмата и на Alarma Punk Jazz, и на Sofia Biting Docs), ще изсвири не просто обещаните почетни три песни, а ще направи цял втори пълнометражен концерт.

Всички, закупили билети или възнамеряващи да закупят билети за филма, пък и тези, които в петък вечер не са били в София и се вайкат, че са пропуснали, ще имат втори (и последен за това турне) шанс да се откъснат за час и половина или два от житието си на системни администратори или работници в кол център и да се срещнат с вампирите-диабетици, каталунските вампирки, чернобилските каубои, Лий Марвин и всички останали дяволски изчадия, населяващи рокендрол вселената на King Automatic. Ако пък сте били вчера и решите да повторите, покажете билета си от *Mixtape 5* и ще влезете за 8, а не за 10 лв.

Алилуя, брадърс едн систърс! Чувствайте се благословени и ще се видим довечера. Филмът е от 19:00ч. и е с продължителност два часа, т.е. концертът ще започне точно в 21:30ч. – лесен час за ориентация за феновете на „Аларма”, макар че е събота.

Билети можете да закупите в „Дюкян Меломан” , Ticketplus и Eventim . И побързайте, защото залата на Чешкия център побира преко-сили 80-100 човека!


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна