Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Берое" надигра "Пирин" в Благоевград

Снимка: БГНЕС

Отборът на „Берое“ победи с 1:0 като гост „Пирин“ в Благоевград в последния мач от 12-ия кръг на А футболната ни група. Стивън Петков донесе победата на заралии с гол в 24-тата минута.

С успеха „Берое“ се изкачи на 4-то място в класирането с 20 точки, с две по-малко от водачите Левски и Литекс. „Пирин“ е на последно място с 4 точки и без победа от началото на сезона.

Съвсем заслужено победихме. Бяхме по-добрият отбор и удържахме на мъжката игра на отбора на Берое, да се противопоставим също толкова мъжки. Имам обаче и забележки, защото не държахме топката повече време и не играхме нашата игра. Ние не сме отбор, който може да си позволи кой знае какви неща да прави. Знаем си възможностите, съобразяваме се с противника и си гоним нашите цели. Вече гледаме и към следващия мач. Но за първото място все още не сме готови, заяви след срещата треньорът на „Берое“ Петър Хубчев.

Наставникът на „Пирин“ Добромир Митов добави:

Получи се нервен мач. Имахме голямо желание да вземем трите точки, но допуснахме центрирането на Милисавлевич и гола на Берое. За съжаление, не успяхме да го върнем и през второто полувреме. Тренираме ситуациите за отбелязване на гол, но все нещо не ни достига. Ще се пречупи това нещо, все някога ще приключи. А ние не се предаваме.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени