Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започна гласуването за "Музикант на годината 2015"

Призът "Музикант на годината" с автор Христо Илиев

За 25-и пореден път предаването "Алегро виваче" на Програма "Хоризонт" провежда национална анкета сред слушателите на Българското национално радио за „Музикант на годината“ в класическите жанрове.

Събралият най-много гласове в анкетата получава голямата награда "Музикант на годината" - уникална бронзова статуетка на скулптора Христо Илиев. Според броя на гласовете се определят и призове в няколко други категории, сред които най-често са "Активна творческа дейност", "Ансамбъл на годината", "Музикален проект на годината", "Премиера" и др.

Анкетата сред слушателите на БНР стартира на 5 януари 2016 година и ще продължи до 1 март. Всеки слушател има право да предложи само една кандидатура. Гласуването е еднократно, с име, населено място и актуален телефон за връзка. Освен в сайта на БНР може да се гласува и с обаждане на телефон 02 9876 676 в работните дни следобед, или по време на предаването "Алегро виваче" - всеки вторник между 21.15 - 22.15 часа по Програма "Хоризонт".

Актуален списък с предложените за "Музикант на годината 2015" до този момент можете да намерите в страницата "Allegro Vivace по Хоризонт" във Фейсбук.

Гласувайте за "Музикант на годината 2015" тук.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна