Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Борислав и Радослав Цоневи няма да напускат "Левски"

Борислав и Радослав Цоневи

Футболистите на "Левски" Борислав и Радослав Цоневи отрекоха информациите в интервю за ЛевскиТВ, че искат да напуснат родния си клуб

Аз имам договор до лятото и оставам в "Левски". Другото са само спекулации, заяви Борислав.

Бъдещето ми е свързано с "Левски". Няма вярно в това, което се изписа в последните две седмици в пресата, допълни Радослав.

В последните дни в пресата се появиха съобщения, че двамата се недоволни, че получават по-малко шансове за изява от други играчи от тима и това ги е разколебало да останат на "Герена".

Засегнати можем да бъдем само от тези неща, където се пишат, и интригите, в които ни вкарват. С всеки един от отбора ни се разбираме прекрасно. Няма нищо такова. Не е нормално да се пишат такива неща, заяви Борислав.

Не си спомням да съм имал с някой конфликт. Стана ми неприятно името ми да бъде замесено в такива интриги. Не е вярно. Съжалявам, че съм замесен с такива неща, добави Радослав.

"Левски" поднови тренировки вчера след паузата след есенния полусезон, а старши треньорът Стойчо Стоев заяви, че ще разчита на двамата братя и очаква до края на седмицата да започнат преговори за подновяване на изтичащите им през лятото договори.

Лично аз се чувствам. Нямам проблеми. Радвам се, че започнахме, защото много обичам футбола и ми липсваше, заяви Радослав Цонев.

Борислав Цонев в момента се възстановява от операция на коляното.

Не съм спирал да тренирам през почивката. От контузията ми минаха три месеца и три седмици и се надявам до 2 месеца да започна с отбора. Мисля, че всичко е нормално. Другата седмица стартирам бегови упражнения. Вече нямам мач от четири месеца и изгарям от желание да играя отново, заяви той.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени