Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Върджил Мисиджан продължава да се лекува по специална програма в Холандия

Върджил Мисиджан
Снимка: БГНЕС

Холандското крило на футболния "Лудогорец" Върджил Мисиджан продължава да се възстановява от контузия по специална програма в родината си, информираха от клуба. Всички останали футболисти в отбора са здрави и тренират пълноценно в турския курорт Белек, където се провежда първия етап от зимната подготовка на шампионите.

В първата седмица от лагера старши треньорът Георги Дерменджиев провежда двуразови тренировки, като в два от дните заниманието е едно. "Лудогорец" се подготвя на тренировъчния комплекс "Титаник" редом с германския "Щутгарт" и австрийския "Аустрия" (Виена).

Първата контрола на шампионите е на 20 януари. В 16.00 ч. на стадиона в комплекс "Титаник" срещу отбора от втора германска Бундеслига "Фортуна" (Дюселдорф). Мачът може да бъде гледан с картина в официалния сайт на клуба. Два дни по-късно "орлите" се изправят срещу чешкия шампион "Виктория" (Пилзен). Следват мачове със "Заря" (Луганск), "Стяуа", "Бърно", "Слован" (Братислава) и БАТЕ (Борисов).

Първата част от лагера в Турция приключва на 22 януари, след което футболистите ще бъдат пуснати в тридневна почивка. "Лудогорец" подновява тренировки на 26 януари в базата на хотел "Корнелия Даймънд".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна