Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Дерменджиев: "Пирин" е силен отбор, може да победи всеки

Георги Дерменджиев очаква труден мач срещу "Пирин"
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев заяви преди гостуването на тима му в Благоевград, че "Пирин" може да победи всеки един отбор в "А" футболната ни група. На стадион "Христо Ботев" играчите от Разград ще търсят поредна победа в първенството утре, като шампионите имат 10 точки преднина пред "Левски", "Славия" и "Берое".



Това е един почти друг отбор на "Пирин" с друг треньор, така че този отбор в момента е много силен и може да бие всеки. Наджи Шенсой е един треньор, който много добре си мотивира отбора и за всеки мач определя различна тактика, така че аз очаквам срещу нашия отбор да има по-специална тактическа подготовка, коментира Дерменджиев пред клубната телевизия на "Лудогорец"

Той отново обяви, че е доволен от трите победи постигнати през 2016 година и похвали футболистите си:

Аз съм изключително доволен от мачовете, които се играха. Винаги съм казвал, че в "Лудогорец" са събрани футболисти с максимум висока класа. Няма как да бъдем по-спокойни, защото футболът си е футбол и всеки мач за нас е изключително ценен и ние нямаме право да губим точки. 80% от отборите направиха много добра подготовка. Някои се подсилиха и с футболисти. В последния кръг виждате, "Славия" победи "Ботев", а с 10 човека "Черно море" направи равен в Стара Загора, "Монтана" направи хикс на "Герена”. Това говори за една равностойност, заяви още Дерменджиев.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна