Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Михаела Филева: Един артист трябва да има много лица

БНР Новини
Снимка: montemusic.net

Тази седмица специален гост в „Пожелание с послание“ беше талантливата Михаела Филева.

Тя представи своя "Филм за двама" - последното парче от дебютния й албум "Инкогнито". Говорихме си за "децата", както нарича тя песните си, и за живота, който живеят те.

Един артист трябва да има много лица, да експериментира с външния си вид и усещанията за самия себе си, убедена е младата изпълнителка. И допълва, че истинската мотивация за нея идва, когато й е трудно.

Тя сподели, че вече работи и по нови проекти (динамични и танцувални парчета), които се надява да реализира до началото на лятото.

Обожавам пианото, това ми е другото изразно средство освен пеенето, когато сядам да пиша, това всъщност се случва именно на пианото, допълва с усмивка чаровната Михаела.

Каране на колело, разхождане на любимото й куче (безупречно дресиран йоркширски териер с немирна козинка и характер) са само част от нещата, които обича да прави в свободното си време.

В рамките на понеделнишкия час за българска музика на Радио София отговорихме на много слушателски въпроси, а на фейсбук страницата на предаването може да намерите и видеозапис от блиц интервюто, (в което дори се състезаваме до камерата).

За любовта, музиката, мечтите и баланса в живота ...

Чуйте повече от Михаела Филева и нейното участие в „Пожелание с послание“.

Приятно слушане.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна