Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пламен Константинов: Публиката трябва да запомни Владо като състезател,който винаги играе на върха на възможностите си

Пламен Константинов: Публиката трябва да запомни Владо като състезател
Снимка: БФВ

Мисля, че публиката трябва да запомни Владо като състезател, който и в последния си мач е играл по начин, по който го е правил стотици пъти досега - на върха на възможностите си, така селекционерът на националния ни отбор Пламен Константинов коментира предстоящия  бенефисен мач на Владимир Николов на 8 май в "Арена Армеец".

Надявам се преди всичко на 8-и май да се получи истински мач, който да стане част от подготовката на националния ни отбор за участията в различните турнири и лиги това лято. От двете страни ще застанат такива волейболисти, че най-доброто шоу, което могат да направят за публиката, е да играят истински волейбол. Негови съотборници ще са големи имена от световния волейбол, което е гаранция, че и ние като техни съперници, като национален отбор на България, ще подходим съвсем сериозно към срещата, допълни Константинов. 

Вярвам, че ако изиграем мача така, както можем, ще доставим голямо удоволствие на софийската публика, за която това е и единствената възможност тази година да гледа на живо любимия си национален отбор, уточни Пламен Константинов.

Бенефисният мач "Моята игра" е на 8 май 2016 г. в зала "Арена Армеец". Начало 18:00 часа. Ето как върви подготовката на шоуто от самия Владимир Николов:

Изненадите са в процес на уточняване. Подготовката за шоуто напредва с пълна сила. Все още тренирам и се подготвям за мача. Много ще ми е странен деня - на 9-ти сутринта, когато ще се събудя и няма да ходя да тренирам, заяви Владимир Николов.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна