Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сблъсък между Пулев и Чисора на официалната пресконференция

Сблъсък между Пулев и Чисора на официалната пресконференция
Снимка: TeamSauerlandBoxing

Кубрат Пулев и Дерек Чисора стигнаха до бой на официалната пресконференция преди мача в събота. Англичанинът провокира българина, като се опита да го свали на земята, натискайки главата му с ръце. Пулев успя да избегне хватката и бе готов да удари съперника преди двамата да бъдат разтървани

Двамата ще се изправят един срещу друг в Хамбург около полунощ в събота, а залогът е европейската титла в тежка категория и мач срещу световния шампион на IBF Антъни Джошуа.

Ще махна източноевропейския робот Пулев, който по ирония на съдбата се нарича Кобра, от пътя си към световната титла. Колкото и да полираш едно лайно, то си остава лайно, а не злато. Пулев е лайно. В края на мача ни ще го оставя да лежи на земята, закани се Чисора.

Ако тръгне да търси бърз нокаут, веднага ще разкрие картите си. Но той никога не е умеел да се боксира умно. Освен физиката си Чисора няма какво да предложи. Махнете я и той остава напълно безпомощен. Той не е побеждавал дори боксьори като Тони Томпсън. След мача съдията ще вдигне моята ръка, а Чисора може да излезе в пенсия, заяви Пулев.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна