Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Христов: Радвам се на живота

Не правя равносметка, просто се радвам на живота, който съм изживял, който съм имал и ще бъда радостен да продължавам да живея по същия начин живота си. Това признание направи в интервю за "Хоризонт" любимият на поколения българи певец Георги Христов.

Той сподели, че природата му е дала силите за сценично дълголетие, а музиката го прави щастлив и му дава сили да продължава напред със същия устрем и желание. Изпълнителят-именик допълни, че компромиси с хората рядко си позволява, а компромисите, които е правил, са били със самия него.

Георги Христов е на мнение, че публиката навсякъде е еднаква - тя те посреща по достойнство и те изпраща според това, което си й дал.

Не съм суеверен, вярващ човек съм, каза още Георги Христов. Запитан за днешните млади изпълнители, таланта и успеха, той отговори, че ако имаш пари, дори да си посредствен изпълнител, можеш да си осигуриш трибуна и публичност, за разлика от неизвестни талантливи изпълнители, които нямат финансовата възможност да се покажат на публиката и да се наложат.

Цялото интервю чуйте в звуковия файл.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна