Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стаси Кара представя "Като на кино" – истории и интервюта от Холивуд

Снимка: бТВ

Тази вечер от 19 часа в литературен клуб "Перото" ще бъде представена дебютната документална книга "Като на кино" на Станислава Кара. Повече за нея ще разкаже Георги Тошев, а водещ на събитието ще е Светлозар Желев.
 

Освен приключенията на авторката на снимачната площадка в Лос Анджелис книгата включва и интервютата й с едни от най-известните актьори – Кевин Спейси, Никол Кидман, Камерън Диас и други.

В предаването "Преди всички" Стаси Кара сподели, че интервюто ѝ с Кевин Спейси е най-яркото и запомнящото се лично за нея:

Това е едно интервю, което трябваше да продължи 5-10 минути, стана 20. Виждахме се няколко пъти, имах щастието да мога да си поговоря добре с него и да се докосна до това, което имаше да каже. Мисля, че ме допусна малко по-близо до себе си.

Тя каза още, че обикновено журналистите се срещата с известните актьори покрай промоцията на нов филм и времето, което имат, за да разговарят е не повече от 10 минути. Включително има човек, който засича времето.

Трябва да имаш опит и някакъв вид майсторство, за да ги накараш за пет минути да могат да ти кажат нещо наистина интересно, казва още Стаси Кара и допълва, че до момента не е имала случай да се разочарова от някой актьор.

Още за срещите на Станислава Кара с едни от най-известните актьори можете да чуете в звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна