Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ВенЗи, Ники Бакалов и Вики Георгиева изпяха и в Гърция "Нищо случайно"

Действащите лица (и гласове) в клипа "Нищо случайно"
Този понеделник нищо не беше случайно, защото гости на предаването бяха Ники, Вики и Вензи, а поводът - новото им съвместно парче "Нищо случайно". Веселото трио ни разказа за забавленията по време на снимките на видеоклипа, за трипа с кола, който са си направили до Гърция, за картата на Испания, над която умуват във видеото и за многото смях…

След това някак уж случайно темата се измести към киното. Разказаха ни любимите си филми, а след това поговорихме и за смисъла в киното. Някак естествено последва и темата за книгите. И тук чухме любимите заглавия на Ники, Вики и Вензи и разбрахме, че и тримата са сред големите почитатели на "Малкият принц". Дадохме и няколко съвета за по-младите както за това да не изоставят литературата, така и да се интересуват от история.

В края на предаването, провокирани от катастрофа на бул.“Драган Цанков“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ поговорихме и за поведението на пътя.

От студиото на Радио София отправихме призив към всички шофьори за повече толерантност на пътя и към младите водачи - за повече бдителност на пътя и старание по време на курсовете.

Чуйте (отново) предаването в приложения запис. В това не би имало нищо случайно

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна