Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Левски": Нормално е да има притеснение след две загуби

Снимка: БГНЕС
След две загуби е нормално да има притеснение при футболистите на "Левски". Това заяви старши треньорът на отбора Елин Топузаков преди срещата от 17-ия кръг на Първа лига срещу "Славия". Той добави, че "сините" ще влязат отново в правилния път, ако спазват тактическа дисциплина и бъдат концентрирани, което е рецепта за победа.

Нормално е да има умора. Може би тя е психическа, защото чисто физически сме подготвени и трябва да го покажем на терена. Победата е важна и трябва да играем по-освободено, с по-силни действия от наша страна. В двата предни мача имаше моменти, за които можем да съжаляваме. Пропуснахме много, но футболът е интересен, защото понякога се случват и такива неща. Ако футболистите ни показват това, на което са способни, пропуските няма да бъдат за наша сметка, заяви Топузаков, който изпълнява временно длъжността старши треньор.

След двете загуби е нормално да има малко притеснение, но задачата на моя екип е да накараме футболистите да покажат това, което могат. Левски е опасен, когато е разярен. Не би трябвало да говорим с такива епитети обаче, защото важни са тактиката и концентрацията. Както в защита, така и в атака. Трябва ни и малко повече хъс, за да печелим. Домакини сме и се надявам да добавим три точки, добави той.

"Славия" е стабилен отбор и има много млади момчета. Това е столично дерби и интересен мач. Има и заряд, завърши бившият защитник на "Левски".

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна