Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Георги Дерменджиев: Ще използваме нашите шансове

Снимка: БГНЕС

„Лудогорец“ замина за Париж за последния си мач от груповата фаза на Шампионската лига срещу „Пари Сен Жермен“. Тимът отлетя от Варна, а треньорът Георги Дерменджиев заяви, че „орлите“ имат шансове срещу французите.

Вие знаете, че футболът е феномен и никога не е предсказуем. Ние знаем, че ще играем срещу един изключително добър съперник, но мислим да се възползваме от нашите шансове, така че нашият стил няма да бъде нарушен. Нека да изчакаме, утре са и двата мача. Ние сме зависими и от нашия мач, зависими сме и от мача "Базел" – "Арсенал", каза Дерменджиев.

Изпълнителният директор Ангел Петричев добави: Искам поредния луд мач на "Лудогорец". Винаги, когато са се случвали хубави неща, е било след драматични мачове. Тогава нека направим драматичен двубой. Коледа наближава. Понякога на Коледа стават чудеса. Дай Боже да имаме късмет и на Никулден да се случи нещо, което е положително не само за "Лудогорец", но и за всички българи, които подкрепят и обичат "Лудогорец", каза изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев.

Плеймейкърът Марселиньо пък се надява да успех в Париж, дори и да бъде частичен. Трябва да подходим много внимателно, да няма агресия като срещу "Арсенал" в Лондон. Ще направим голям мач и ще видим какво ще стане. Ние не излизаме на терена за загуби. Винаги мислим за нещо повече, имаме отбор за това. Ако може точка или три, това не е лудост. Би било супер да вземем нещо, пожела си Марселиньо.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна