Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Людмила Еленкова: Любовните романи са едни от най-продаваните книги, които хората търсят и четат

Снимка: архив

Вечното чувство – любовта, не се нуждае от кампания, от специална промоция, от специален акцент. Любовните романи са едни от най-продаваните книги, които хората търсят и четат. Това обясни в интервю за предаването "12+3" по програма "Хоризонт" Людмила Еленкова. Тя обяви кои са едни от най-новите и най-четени книги:

Във връзка с предстоящите празници, а и не само, подходяща книга е "101 романтични места в България“ от създателите на "101 отбивки“ - Иван Михалев и Елина Цанкова. Това е книга с прекрасни илюстрации, в която може да намерите кътчето, където да се усамотите, вашата житейска отбивка.

Интересно предложение е "Туин Пийкс“, добави още Еленкова:

Преди 25 години цяло поколение си задаваше въпроса: "Кой уби Лора Палмър?“. Това е едно монолитно издание с доста богат снимков материал, който разказва какво се случва с жителите на градчето Туин Пийкс за тези 25 години. Аз препоръчвам тази книга, защото на фона на всичко тя е и доста смешна. Освен това през януари излезе книгата за Румен Радев "Петият президент“ на журналистите от вестник "24 часа“ Лилия Клисурова и  Любомир Денев. Авторите са достатъчно коректни, за да посочат, че тази книга е написана и издадена без съгласието и без съдействието на Румен Радев. Тази книга съдържа откъси от негови интервюта и първите му публични речи като държавен глава.

Цялото интервю с Людмила Еленкова, в което става въпрос за още много интересни книги, можете да чуете от звуковия файл.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна