Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бали – един от най-красивите острови на света

| обновено на 14.02.17 в 11:10
Снимка: pixabay.com
Бали е тропически остров, разположен в сърцето на най-големия архипелаг на планетата – Индонезийския.  Той се състои от около 17 000 острова. Много хора определят Бали като един от най-красивите острови на света. Климатът е тропически, плажовете са красиви, а историята и културата са изключително богати.

В рубриката ни „Впечатления“ ви срещнахме с Виктория Тодорова - Тория, която е певица, автор на музика и както тя самата казва – пътешественик по природа. Скоро тя се върна от двуседмично посещение в Бали. Поводът за нейното пътуване е покана в известен рок клуб от български диджей.

По време на обиколката си Тория и нейната компания са посетили Бали и близките острови Лонбок и Гили.  През повечето време те са били сами, буквално откъснати от света. Без телефон и хора около тях. Компания им правели мидите, кокосовите дървета и маймуните по плажовете.

Тория споделя, че посещението ѝ в Бали е свързано с много адреналин. Сблъскването ѝ с различната култура я е накарало да види света по един различен начин.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна