Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мебели, отопление и вентилация на пролетното "Стройко" в НДК

От 29 март до 2 април в Националния дворец на културата ще се състои специализираното изложение за архитектура, строителство и обзавеждане "Стройко 2000". В петте дни на изложението - от сряда до неделя, над 180 български и чуждестранни фирми ще представят своите най-нови и атрактивни продукти и услуги.

Посетителите ще могат да открият стоки, продукти и услуги, обхващащи целия спектър в строителния бранш с повече от 40 браншови профила. В пролетното издание на изложението може да бъдат разгледани мебели, аксесоари, дограми, окачени фасади, врати, отоплителни, вентилационни, климатични системи и много други. Входът е свободен - от 10.00 до 19.00 часа.

Повечето от участниците предлагат атрактивни отстъпки по време на изложението. По традиция накратко бяха презентирани част от акцентите на изложението. Един от тях е дело на фирма с млади специалисти, специализирана в иновативните решения на съвременния интериор, която представи своите луксозни 3D декоративни панели за стени.

Традиционната благотворителна инициатива тази пролет е кампанията "Опознай традициите, за да обикнеш народа си" на Института за етнология и фолклористика с Етнографски музей при БАН. Организаторите са подготвили три изложби, ателие за тъкане със стан и две ателиета за изписване на великденски яйца.

Още за акцентите в пролетното издание на изложнието - чуйте в звуковия файл.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна