Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двама мъже са в неизвестност от петък в Смолянско

В района на село Смилян продължава и издирването на 21- годишния Ивелин Узунов, друг млад мъж от смолянското село Ряка също е в неизвестност от петък

| обновено на 07.05.17 в 14:50
Издирване
Снимка: Архив

Трети ден продължава издирването на Ивелин Узунов от смолянското село Смилян. Вече е в сила заповед за  национално издирване. Говорителят на смолянската полиция Цветелина Черкезова оповести подробности по случая: 
21-годишно момче, което живее  при баща си в село Смилян е в неизвестност от петък, след което бащата подаде сигнал в полицията и е обявен за местно издирване. Колегите са предприели незабавни мерки за издирването му на територията на област Смолян, но след като не е открит, се провеждат такива в цялата страна - обявен е за общодържавно издирване. Към този момент не е ясно неговото местонахождение. Провеждат се издирвателни мероприятия на територията на цяла България.
Пред кореспондента на БНР в Смолян чичото на изчезналото момче Бисер Узунов каза:
Нямаме информация някой да го е видял - конкретно какво е правил, в смисъл от там да си направим предположение какво би могло да се случи.
Последно е разговарял с баща си по телефона, в последствие телефонът е изключен и нямаме връзка с него. Облечен е  със светлосив суичър и тъмносин анцуг. 

Искам да го открием жив и здрав. Откакто изчезна и до момента денонощно го търсим.

Междувременно полицията съобщи за втори случай на изчезнал мъж от региона на Смолян. Той е от смолянското село Ряка и е в неизвестност също от петък. Младият мъж е изчезнал в Германия и е обявен за международно издирване, съобщи директорът на полицията в Смолян, старши комисар Николай Димов.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна