Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ангел Петричев хвали всички в "Лудогорец"

Ангел Петричев
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на футболния ни шампион "Лудогорец" Ангел Петричев разкри, че в момента има реални оферти за някои от звездите на тима, но не назова за кои от тях става въпрос. В последните седмици усилено се говори, че Джонатан Кафу и Сисиньо може да сменят клубната си принадлежност. 

Въпросите за селекцията нека да са към спортно-техническото ръководство. Има реални оферти за нашите играчи, но само времето ще покаже дали някой вече е изиграл последния си мач за нашия отбор. На практика обаче има още много мачове до края на сезона, така че е доста рано за отговор на такива въпроси. Не мога да коментирам какво е говорил Кафу и другите такива изказвания, сподели Ангел Петричев след мача с "Левски", спечелен от "Лудогорец" с 3:1. 

Хареса ми играта на момчетата, вложиха се, зарадваха публиката с играта си. Закономерен резултат, изпуснахме доста. Ако кажа, че не съм се притеснявал, ще излъжа. Сега е по-трудна мотивацията, като вече сме шампиони, но пък го няма напрежението. Направиха неща, които едва ли щяха да сторят, ако не бяха шампиони. Нямам притеснения, че ще подценят "Ботев" за финала. Там атмосферата ще е такава, че няма да предполага лежерно темпо. Очаквам хубав финал, с голям заряд, защото "Ботев" играе хубав футбол, добави още Ангел Петричев. Чуйте още от него:




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна