Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Загорчич бесен заради головете на "Нефтохимик"

Златомир Загорчич
Снимка: Архив

Отборът на "Славия" разгроми "Нефтохимик" с 5:2 и по този начин гарантира мястото си в Първа професионална лига. Първата среща между двата тима в Бургас завърши също с успех на "белите"-1:0. "Нефтохимик" ще играе нов бараж за оставане в елита този път срещу "Витоша" Бистрица. Победителят ще бъде определен в една среща на неутрален терен.
След мача треньорът на "Славия" Златомир Загорчич похвали футболистите си.

Футболистите направиха всичко сами, тяхна е заслугата. Много голове, интересен мач. Искахме да сме крайни победители и успяхме. Искам момчетата да играят концентрирано през целия мач, ядосах се като ни вкараха двата гола. Работихме над играта в защита. Аз бях защитник и изискам сериозна игра в тази зона, а в атака изискваме бързина и много пасове.
Играчите при 2-3 загуби губят самочувствие, това е психологически проблем. Успяхме да оправим това нещо. Няма да съм доволен да сме 11-и през следващия сезон. Никога. Ще видим през лятото какви са ни възможностите, трябва да говорим с президента, да видим селекцията. Видя се днес, че и младите могат. Трябва просто да се концентрират
, каза Златомир Загорчич. Чуйте още от звуковия файл.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна