Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Награждават Георги Дерменджиев с нов договор

Ангел Петричев
Снимка: БГНЕС

Подписването на договор с Георги Дерменджиев е формалност, категоричен е изпълнителният директор на "Лудогорец" - Ангел Петричев. Споразумението между клуба и треньора изтича това лято, но Дерменджиев със сигурност ще води шампионите и през следващия сезон.

Доста се говори за договора с Дерменджиев. За нас той винаги е бил една формалност. Да, имаме договорка с него и той ще води "Лудогорец". Дерменджиев може да остане тук, докогато иска. Той е с нас от самото начало. Има хора, които през годините са определили идентичността на този клуб и той е сред тях. Надявам се, че с това приключваме тази тема, заяви Ангел Петричев. Той добави, че все още няма решения за други двама с изтичащи договори - Браян Ангуло и Милан Борян. Ситуацията при Йордан Минев също все още е неясна, а Георги Аргилашки най-вероятно ще пази за "Верея" още една година. Георги Терзиев пък се завръща от наем в "Хайдук" Сплит.

"Лудогорец" има голям шанс да приеме мачове от Шампионската лига в Разград, ако разбира се преди това успее да влезе в груповата фаза на най-престижния клубен турнир, потвърди Ангел Петричев. Той обясни, че ремонтните дейности по базата и по новия сектор трябва да приключат до 15-и юли, когато е крайният срок от Европейската футболна асоциация (УЕФА). Чуйте още какво каза Ангел Петричев:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна