Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Последни новини около JEREMY?

БНР Новини
Ерсин и Таш пред сградата на БНР
Снимка: Ася Чанева

На предстоящия „Радио парк фест“ организиран от БНР последни на сцената на 25 юни ще излязат момчетата от JEREMY?. Това е съвсем очаквано, тъй като след големия си пробив миналото лято като подгряваща група в европейското турне на гигантите от Queen точно JEREMY? се превърна в една от най-обичаните български банди.
JEREMY? са: Ерсин Мустафов – вокали и китара, Ташо Колев – китара, Росен Ватев – барабани, Емилиян Бонев – бас и последният, присъединил се към бандата: Красимир Тодоров-пиано и синтезатори. Най-известни станаха покрай Queen, но в социалното пространство са известни и с това, че смятат: времето - в цигари, парите - в големи уискита, разстоянието - в децибели, скоростта - в темпо, пространството - в брой хора, теглото - в литри, височината - в талант, благодарността - в аплодисменти, а истинските фенове - в споделяне и подкрепа на авторската музика.
В „Аларма“ се срещаме с фронтмена на групата Ерсин и китариста Таш. С двамата музиканти говорим за това какво да очакваме през лятото и есента от JEREMY?, за това какво се промени в групата напоследък, кога да очакваме новите им песни, за любовта им към черно-бялото в клиповете им и естествено ще разберем какво да очакваме от тях в неделя на сцената на „Радио парк фест“ в Южния парк.



БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени