Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Митов: "Левски" ще атакува от първата минута

Николай Митов
Снимка: sportal.bg

Левски ще играе за феновете си в мача срещу "Хайдук" и ще атакуваме от първата минута, заяви старши-треньорът Николай Митов по време на пресконференция преди двубоя.

В по-добро състояние сме от предния мач и с всеки изминал ще ставаме още по-добри. Всички са готови за повече минути, но тези срещи се изиграват със зъби и нокти. Всичко е воля и характер. Всеки чака с нетърпение да изиграе този мач. Искам да покажем на терена това, което тренираме. Имаме един гол пасив и се надявам да преодолеем Хайдук с два повече, каза Николай Митов. Според него в тима са обсъдили различни варианти, ако се стигне до отсъствието на контузените Давид Яблонски и Антонио Вутов.

Имаме вариант "А" и вариант "Б" заради контузените Давид Яблонски и Антонио Вутов. Неприятно е, когато имаш проблеми, но това е част от футбола. Излиза друг човек и играе. Гледах последния мач на "Хайдук". Наясно сме с играта им, разучили сме ги добре. Важно е ние какво ще играем. Ако изпълним това, което искаме, няма да имаме проблеми и ще отстраним Хайдук, добави Николай Митов. Чуйте още от него:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна