Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на "Левски" мълчи за оставка

Николай Митов
Снимка: sportal.bg

Старши-треньорът на "Левски" Николай Митов не отвори и дума за оставка след равенството и неубедителната игра на сините при гостуването си в Пловдив на "Локомотив" в мач от втория кръг на новото футболно първенство. Както е известно, "Левски" завърши 0:0 с "Локомотив" на Лаута, а "сините" играха и 30 минути с човек повече на терена.

Контролирахме двубоя, но не успяхме да вкараме гол през второто полувреме. Като не вкарваш, това е положението. Като цяло не стояхме лошо на терена. Не можем да се съберем за един месец. Досега не сме тренирали заедно всичките. Имаме двама нападатели, но нямаме крила. Това е един чисто нов отбор, каза Николай Митов след мача.Според него има още много мачове, в които "Левски" може да навакса загубените точки.

Те имаха контраатаки, ние имахме положения. Мисля, че контролирахме играта. Сега започва първенството, има много мачове. Желанието го имаше. През първото полувреме имаше технически брак, който трябва да го премахнем. Обертан не е готов физически. Като стане на 100% готов, ще го използваме, допълни Николай Митов. Чуйте още от него:




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна