Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Премиера на книгата "Изпусната любов" на младия автор Иво Христов

На 19-ти декември от 19.00 часа в столичния клуб "Готъм" ще бъде премиерата на новата книга на младия автор Иво Христов, който е само на 16 години, но вече има зад гърба си пет реализирани издания. Новата книга, наречена Изпусната любов, е събрала разкази, излезли под перото на Христов, който твори, борейки се с тежко заболяване, заради което организмът му е склонен да образува доброкачествени тумори в централната нервна система. След представянето ще се проведе и търг за събиране на средства за кампанията "Живот за Иво". 


Историята, дала името на книгата, е посветена на разочарованието от изгубената любов, разказа авторът в ефира на "Хоризонт", като допълни:


Създавам свой микросвят, който се гради на темите за самотата, злото, възмездието, съдбовната предопределеност и смъртта. Интуицията е движещата сила на моите герои, но винаги в посока към бездната на необратимото и в моя повествователен свят Смъртта е само на крачка -  дебне зад ъгъла, нетърпелива да вземе поредната си жертва, вечно гладна, алчна  - да въздаде правосъдие или просто да си достави наслада.  Героите са от различни възрасти и са въвлечени в зло. Злото има възмездие върху доброто, но краят не винаги е лош.


Повече за автора и новата му книга ще научите от звуковия файл. 



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна