Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Уест Хем" взе точка на "Тотнъм"

"Тотнъм"
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Футболистите на "Уест Хем" взеха точка в мача с "Тотнъм" на "Уембли", след като стигнаха до 1:1, а дори футболистите на Дейвид Мойс могат да съжаляват, че не победиха. Резултатът в отложената среща от 21-вия кръг на Висшата лига бе открит в 70-ата минута от Обианг, но в 83-тата Сон върна равенството за футболистите на Маурисио Почетино. "Тотнъм" вече има актив от 41 точки, но изостава на цели три от четвъртия в класирането "Ливърпул", а "Уест Хем" с 22 пункта заема 15-а позиция.

Първото интересно положение в очаквания с голям интерес мач между лондонските отбори бе в 16-ата минута, когато Хари Кейн с помощта на защитник на "Уест Хем" прати топката в мрежата, но съдията не зачете попадението поради засада. Последваха отлични намеси на вратаря на "чуковете" Адриан, който отрази удари на Кейн, Орие и Ериксен.

След подновяването на играта "Тотнъм" отново беше по-активният отбор. Хари Кейн и Деле Али пропиляха добри възможности. В 70-ата минута Обианг с далечен удар не остави шансове на Юго Лорис. Седем минути преди края Сон също с удар от разстояние направи 1:1.

Резервата Джордан Аю можеше да донесе успеха на "Уест Хем" в края, но Лорис спаси.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени