Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Димитрис Георгиев: Трябва да си твърдо решен да покажеш на света въображението си

Димитрис Георгиев

Като малки всички сме имали своите мечти, когато пораснем да станем лекари, художници, пожарникари, пианисти или писатели. Някои от нас отиват по далеч и си пожелават да станат филмови звезди. По пътя на звездите, но зад обектива избира да застане Димитрис Георгиев. Той преследва интересните истории и изучава необятния свят на филмите. Вярва, че кино в България може да има стига да си твърдо решен да покажеш на света въображението си и да не обръщаш гръб на предизвикателствата, които чакат на всяка крачка по пътя към успеха.

Димитрис е един млад човек, който създава успешни филми и разказва на зрителите по различен начин, свой начин, истории от живота. Това е и причината той непрестанно да работи по няколко проекта едновременно, целейки да покаже своята интерпретация на нещата.

СнимкаМладият режисьор е убеден, че има бъдеще за младите и креативни хора в България, но е важно те да знаят къде да се насочат и да работят много сериозно върху това, което искат да постигнат. В момента той работи по дългосрочен проект, но е готов след като приключи този ангажимент да отиде в чужбина, за да продължи там обучението си и да се докосне до друга, непозната материя, за да обогати познанията си и да се срещне с различни начини на мислене.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени